Marco Wiegers Inbraakbeveiliging uw anti-inbraak specialist uit Hilversum

Meer informatie

Marco Wiegers Inbraakbeveiliging uit Hilversum is al 29 jaar uw specialist als het gaat om beveiliging en hang- en sluitwerk. We hebben alles in huis om uw woning optimaal te beschermen tegen inbraak. Dit doen we met de meest moderne technieken, voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Lees meer over Marco Wiegers Inbraakbeveiliging en de achtergrond in de beveiligingsbranche.

Over Marco Wiegers

Hier vertel ik u graag wat meer over mijzelf, mijn (inmiddels ruime) werkervaring en de opleidingen die ik heb afgerond in mijn vakgebied. Na mijn diploma MTS Bouw te hebben behaald, heb ik bij verschillende aannemersbedrijven werkervaring op kunnen doen. In 1992 heb ik 4 jaar bij een glashandel in Hilversum het vak glaszetten mogen leren. Ook hield ik mij daar al veel bezig met het monteren van hang- en sluitwerk.  

Politiekeurmerk

In 1996 ben ik begonnen als mechanisch beveiligingsmonteur bij Leo Sleutel BV in Hilversum. Na een aantal jaren hang- en sluitwerk gemonteerd te hebben ben ik een jaartje de winkel ingegaan, waar ik veel ervaring heb opgedaan betreffende sleutels maken en cilinders assembleren.

In de tussentijd heb ik mijn diploma TBMB (Technisch Beheerder Mechanische Beveiliging) behaald. In 1999 heeft Leo Sleutel BV zich in Hilversum aangesloten bij het PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen), ook daar heb ik mijn certificering in behaald; het diploma beveiligingsadviseur Politiekeurmerk Veilig Wonen. Vervolgens heb ik in 2004 het diploma Keurmeester Politiekeurmerk Veilig Wonen afgerond. Om ook gecertificeerd te blijven leg ik hier elke 2 jaar opnieuw een examen voor af. Bij Leo Sleutel heb ik 23 jaar gewerkt, waardoor ik voor velen in de regio Hilversum een vertrouwd gezicht ben.

Beveiligingsadviseur

Sinds 2000 ben ik beveiligingsadviseur en tot op de dag van vandaag oefen ik mijn vak met heel veel plezier uit. Veiligheid is een basisbehoefte en ik vind het dan ook bijzonder dat onze klanten dat voor een gedeelte aan mij toevertrouwen. Hier haal ik elke dag weer veel voldoening uit. De slogan voor mijn eigen bedrijf, genaamd Marco Wiegers Inbraakbeveiliging, was dan ook snel bedacht: 'Uw veiligheid is onze zorg!' Als onze werkzaamheden zijn afgerond, heeft de klant een grote zorg minder.

Om te zorgen dat ik altijd de meest actuele kennis in huis heb, volg ik regelmatig (opfris)cursussen en ga ik graag naar bijscholingsdagen. Zo kan ik mijn klanten altijd de beste en meest efficiënte veiligheidsoplossingen bieden in en rondom Hilversum.

Inmiddels loop ik al 29 jaar mee op het gebied van inbraakbeveiliging en ik ga daar met mijn eigen bedrijf Marco Wiegers Inbraakbeveiliging nog veel mooie jaren aan toevoegen. Ik hoop dat ik ook voor u iets kan en mag betekenen!

Zoekt u een anti-inbraakspecialist met politiekeurmerk? Neem dan contact met ons op!

Contact