Marco Wiegers Inbraakbeveiliging uit Hilversum plaatst uw sloten met het SKG keurmerk

Hoe weet u als consument wanneer u te maken hebt met echt goede producten voor inbraakbeveiliging? Daarvoor is er het SKG keurmerk; Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Producten met dit keurmerk worden ingedeeld op basis van hoe inbraakwerend ze zijn. Marco Wiegers Inbraakbeveiliging uit Hilversum vertelt graag meer over producten met het SKG keurmerk en geeft een vrijblijvend, persoonlijk advies.

Contact

Wat is het SKG keurmerk?

Het SKG keurmerk staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en is een onafhankelijke certificatie instelling. SKG goedgekeurde producten zijn een garantie voor veiligheid, kwaliteit én duurzaamheid. Ook in Hilversum zijn producten met het SKG keurmerk verkrijgbaar. Ze zijn ingedeeld in categorieën, waarbij het aantal sterren de mate van inbraakwerendheid aangeeft.
1 ster: is NIET in staat zelfstandig de prestatie van 3 minuten inbraakwerendheid te halen.

2 sterren: is in staat zelfstandig de prestatie van 3 minuten inbraakwerendheid te halen.

3 sterren: is in staat zelfstandig de prestatie van 5 minuten inbraakwerendheid te halen.
Bovenstaande is vastgesteld volgens de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

SKG erkenning

Een product met dit logo heeft een SKG erkenning. Dat wil zeggen dat dit product een aanvulling is op de goedgekeurde SKG producten volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. 

Waarom kiezen voor het SKG keurmerk?

Producten met het SKG keurmerk zoals cilinders, sloten en veiligheidsbeslag, zorgen ervoor dat het langer duurt om de woning binnen te komen. Het aantal minuten extra inbraakvertraging zal er in de meeste gevallen voor zorgen dat een (gelegenheids)inbreker uw deur voorbij gaat. In deze minuten stijgt namelijk ook het risico dat de inbreker betrapt zal worden.

Wanneer een deur of raam zich aan de buitenschil van uw woning bevindt én reëel bereikbaar is, zullen onze specialisten in Hilversum te allen tijde producten met het SKG keurmerk adviseren. Hiervan krijgt u uiteraard een uitgebreide en geheel vrijblijvende offerte.

De erkende slotenmaker uit Hilversum

Marco Wiegers Inbraakbeveiliging is dé Politiekeurmerk-erkende slotenmaker van Hilversum en omstreken. Wij hebben jarenlange ervaring met het monteren van producten met het SKG keurmerk. Het is van belang dat de ramen, deuren en kozijnen, waarop de SKG producten gemonteerd worden, in goede conditie zijn. Wanneer deze zijn aangetast door bijvoorbeeld houtrot, dient dit eerst te worden verholpen.

Vragen over het SKG keurmerk?

Woont u in Hilversum of in een omliggende plaats in een straal van 30 kilometer? En zoekt u een vakkundige slotenmaker die u van advies over het SKG keurmerk voor uw woning kan voorzien? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Meer weten over het SKG keurmerk? Vraag ons naar een vrijblijvend advies.

Contact