Kies voor een inbraakbestendige kluis in Hilversum

Bent u op zoek naar een kluis in Hilversum, Utrecht, Amersfoort of één van de omliggende plaatsen? Dan geven wij u graag (vrijblijvend) advies. Marco Wiegers Inbraakbeveiliging werkt vanuit Hilversum en richt zich onder meer op kwalitatieve kluizen om waardevolle bezittingen veilig in te bewaren. Op deze pagina helpen wij u alvast op weg met de belangrijkste informatie en aandachtspunten.

Stel uw vraag

Laat een kluis installeren

Met een (gecertificeerde) kluis beschermt u uw kostbare eigendommen. Het is niet alleen een prettig idee als dierbare of kostbare bezittingen veilig opgeborgen zijn, het wordt in bepaalde gevallen ook opgelegd door uw verzekeraar. Een geschikte kluis vinden is gecompliceerd en gaat gepaard met nogal wat cijfers en normen. 

Wij adviseren u graag uitgebreid over welke inbraakbestendige kluis voor u (of uw verzekeraar) voldoet. Uiteraard dragen wij bij aanschaf van een kluis zorg voor het gehele proces van levering, plaatsing en verankering in de regio Hilversum. 

Uw kluis verankeren

Een kluis dient te worden verankerd om te voorkomen dat deze eenvoudig kan worden meegenomen. Volgens de Europese Norm voor inbraakwerende kluizen moet een kluis lichter dan 1000 kg worden verankerd. Het verankeren is niet complex, maar dient wel correct uitgevoerd te worden om een goede hechting te realiseren.

Aandachtspunten

Bij het installeren van een kluis is het belangrijk om te bepalen welk type geschikt is. Er zijn veel mogelijkheden, daarom helpen we u op weg met deze aandachtspunten;

  • Waarde. Wat wilt u opbergen, en wat is de totale waarde van uw eigendommen?

  • Waartegen? Moet de kluis brandwerend, inbraakwerend of beide zijn? Denk ook aan de (ECB-S) certificering.

  • Slot? Dubbelbaard klavierslot, cilinder sleutelslot of een elektronisch slot? Denk na over het gebruiksgemak en de mogelijkheden.

  • Plaats. De normering van de kluis hangt mede af van waar deze geplaatst dient te worden.

  • Formaat. Hoeveel wilt u in de kluis opbergen? Denk hierbij ook aan eventuele toekomstige bezittingen.

  • Verankeren? Voorkom dat uw kluis meegenomen wordt en laat deze verankeren aan de vloer of muur.

Om snel de juiste kluis te vinden adviseren wij u om contact met ons op te nemen in Hilversum. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over verschillende soorten kluizen, certificering, normeringen, dekkingsadvies en een geschikt slot.

Sleutelkluizen

Naast brand- en/of inbraakwerende kluizen vindt u in de catalogus van Marco Wiegers Inbraakbeveiliging in Hilversum ook een ruime selectie sleutelkluizen van hoogwaardige kwaliteit. Een sleutelkluis of sleutelkastje kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld om een reservesleutel in op te bergen waar altijd toegang toe kan worden verkregen op het moment dat de huissleutel is vergeten of verloren. Of bijvoorbeeld om meerdere personen toegang te bieden tot een gebouw of woning die allemaal van dezelfde sleutel gebruik moeten maken. Ook in de thuiszorg komt een sleutelkluis van pas. Een gecertificeerde sleutelkluis buiten, op de juiste wijze verankerd, is in deze situaties vaak de meest efficiënte en veilige oplossing voor het bewaren van een sleutel.

Zoekt u een inbraakbestendige kluis? Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Contact