Voor intercom installatie rond Hilversum staat Marco Wiegers Inbraakbeveiliging voor u klaar

Altijd weten wie er voor de deur staat, dat is wel zo'n veilig gevoel. Marco Wiegers Inbraakbeveiliging realiseert de installatie van intercoms voor zowel bedrijven als particulieren. We adviseren u graag over het type intercom dat past bij uw wensen en verzorgen de gehele installatie. Wat u rest is genieten van het gemak om van een afstand te communiceren met gasten en eventueel toegang te verlenen met slechts een druk op de knop.

Meer informatie

Intercom installatie en vervanging

Denkt u aan de aanschaf van een intercom voor uw woning of (bedrijfs)pand? Marco Wiegers Inbraakbeveiliging is een voorstander van het gebruik van intercom om de veiligheid te verbeteren. Daarom adviseren we u graag over de keuze voor een intercom installatie. We vertellen u vanuit ons kantoor in Hilversum meer over de mogelijkheden, gebaseerd op uw wensen en het budget. Ook als uw huidige intercom aan vervanging toe is, zijn wij uw aanspreekpunt in Hilversum. We verzorgen intercom reparatie op aanvraag, maar helpen ook bij het vervangen van de intercom zodat u weer een hagelnieuwe installatie hebt, voorzien van de laatste technologie.

Onderhoud aan de intercom

De intercom zorgt ervoor dat u altijd kan zien en/of horen wie er voor de deur staat. Voor optimale veiligheid is het belangrijk dat de intercom goed werkt. Marco Wiegers Inbraakbeveiliging uit Hilversum verzorgt het onderhoud van uw intercom in de ruime omgeving van Hilversum, Utrecht en Amsterdam. Ook zijn we u van dienst bij de installatie van een nieuwe intercom. We vertrekken dan pas als de intercom werkzaam is. Maar u kunt ook contact met ons opnemen voor een deskundig advies, bijvoorbeeld over welk type intercom voldoet aan uw wensen. Gebruikt u de intercom vooral om de veiligheid te vergroten, of wilt u bijvoorbeeld ook van een afstand kunnen zien wanneer een pakketje wordt bezorgd? We leveren intercoms van A-merken en de nieuwste technologie, passend bij uw budget.

Meer weten over de voordelen van een intercom? Vraag ons naar alle informatie; telefonisch of per mail.

Contact