De specialist uit Hilversum vertelt over cilindertrekbeveiliging

Wellicht heeft u wel eens gehoord van de cilindertrekmethode, een gewiekste manier waarmee inbrekers uw huis binnendringen. Marco Wiegers Inbraakbeveiliging uit Hilversum is gewapend met de juiste producten die dit cilindertrekken kunnen voorkomen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor cilindertrekbeveiliging voor uw woning, we geven vrijblijvend een persoonlijk advies.

Maak een afspraak

De cilindertrekmethode

Door middel van gecertificeerd hang- en sluitwerk, in dit geval cilindertrekbeveiliging, verlaagt u de kans op een inbraak met wel 90 á 95 procent! Een bekende vorm van inbreken, die overigens ook wordt toegepast in Hilversum, is de 'cilindertrekmethode', ook wel de 'Bulgaarse methode' of 'cilindertrekken' genoemd. Hierbij draaien inbrekers een gehard stalen schroef in de cilinder. Vervolgens wordt de cilinder eruit getrokken. Op deze manier kunnen inbrekers al binnen 45 seconden bij u binnen staan. En dat ook nog op een redelijk geruisloze manier! Dit voorkomt u met het anti-cilindertrekbeslag van Marco Wiegers Inbraakbeveiliging.

Meer informatie

Wat is anti-cilindertrekbeslag?

Cilindertrekbeveiliging in de vorm van anti-cilindertrekbeslag schermt de cilinder af waardoor 'cilindertrekken' zo goed als onmogelijk is. U kunt dus in de meeste gevallen uw bestaande cilinder(s) behouden en ook uw bestaande sleutel(s) blijven gebruiken. Anti-cilindertrekbeslag wordt geadviseerd door het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Marco Wiegers Inbraakbeveiliging is een PKVW-erkend bedrijf, gevestigd in Hilversum en werkzaam in de ruime omgeving.

De voordelen van anti-cilindertrekbeslag

.

  • Het maakt inbraak door middel van ‘cilindertrekken’ vrijwel onmogelijk.

  • Het is goed zichtbaar waardoor inbrekers liever aan uw woning voorbij zullen gaan.

  • Het is in veel gevallen een goedkopere oplossing ten opzichte van andere veiligheidsmaatregelen.

  • Vaak kunt u de originele cilinder(s) behouden en dezelfde sleutel(s) blijven gebruiken.

Meer informatie

Bekijk de video

Ook uw woning in Hilversum of omliggende plaats veiliger maken door middel van anti-cilindertrekbeslag? Neem contact met ons op via het online contactformulier of maak telefonisch een afspraak voor een gratis woningcheck.
Hieronder ziet u in een video hoe cilindertrekken in zijn werk gaat.

Interesse in cilindertrekbeveiliging voor uw woning? Bel ons om een gratis woningcheck in te plannen.

Contact