Speciale actie! De expert uit Hilversum geeft nu extra korting op producten voor inbraakpreventie

Meer weten?

Bij Marco Wiegers Inbraakbeveiliging vinden we het belangrijk dat inbraakpreventie voor iedereen betaalbaar is. Profiteer daarom van onze speciale acties.

Momenteel loopt de Donkere dagen actie: 10% korting op alle anti-cilindertrekbeslag. Deze aanbieding loopt van 1 september tot en met 28 februari 2023 bij Marco Wiegers Inbraakbeveiliging in Hilversum.

Inbraakpreventie met de Donkere dagen actie

De winterdagen komen er weer aan. De tijd waarbij iedereen het huis verlaat om vrienden en familie op te zoeken. Helaas is dit ook voor inbrekers vaak een tijd van feest. Neem nu de juiste voorzorgsmaatregelen en zorg dat u geen slachtoffer van een woninginbraak wordt! Zo kunt u er met een gerust hart op uit.

Het is al tijden bekend dat de feestdagen een piek geven in de hoeveelheid aan inbraken. Uiteraard willen wij er daarom zo goed mogelijk aan bijdragen dat er zo min mogelijk mensen slachtoffer zullen worden van een (woning)inbraak.

Met een veilig gevoel genieten van de kerstvakantie, lekker winkelen of genieten van een diner met vrienden en familie? Daar kunnen wij voor zorgen! Kies voor goed hang- en sluitwerk en verlaag de kans op een inbraak direct met wel 90 tot 95 procent in Hilversum en omstreken. Profiteer daarom nu van onze Donkere dagen actie voor inbraakpreventie producten.

Waarom anti-cilindertrekbeslag?

Marco Wiegers Inbraakbeveiliging adviseert cilindertrekbeveiliging om het risico op een inbraak aanzienlijk te verlagen. Cilindertrekken is een veelgebruikte manier om een woning binnen te dringen. Daarom zijn wij een voorstander van anti-cilindertrekbeslag voor uw woning in Hilversum en omstreken.

  • Het maakt inbraak door middel van ‘cilindertrekken’ vrijwel onmogelijk.

  • Het is goed zichtbaar, waardoor inbrekers liever aan uw woning voorbij zullen gaan.

  • Het is in veel gevallen een goedkopere oplossing ten opzichte van andere veiligheidsmaatregelen.

  • Vaak kunt u de originele cilinder(s) behouden en dezelfde sleutel(s) blijven gebruiken.

Lees meer over cilindertrekbeveiliging

Hoe maakt u gebruik van onze najaarsactie?

Interesse in onze producten voor inbraakpreventie met deze actie? Neem dan contact met ons op. Dit kan via e-mail, via het contactformulier of telefonisch. Wij komen graag eerst (kosteloos) bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Vervolgens maken wij een (geheel vrijblijvende) offerte voor u op. Op de offerte wordt de 10% korting op anti-cilinderrekbeslag automatisch verrekend. 

Maak nu een afspraak en zorg dat inbrekers uw woning voortaan liever voorbij gaan! Wij werken in Hilversum, 't Gooi, Wijdemeren, Zeist, Soest, Baarn, Amersfoort, Almere en alle tussen- en omliggende plaatsen. 

Heeft u vragen over onze actie? Bel ons, mail of vul het online contactformulier in.

Contact