Camerabeveiliging en calamiteitenservice voor veilig wonen in Hilversum

Contact

Marco Wiegers Inbraakbeveiliging biedt totaaloplossingen op het gebied van veilig wonen. We zijn deskundig in camerabeveiliging en staan altijd paraat met onze calamiteitenservice en tevens fungeren we als slotenmaker. Daarnaast helpen wij u uiteraard ook bij enkele (kleine) aanpassingen om uw woning of bedrijfspand veiliger te maken. Marco Wiegers Inbraakbeveiliging werkt in Hilversum, 't Gooi, Wijdemeren, Zeist, Amersfoort, Utrecht, Almere, Amsterdam en alle omliggende plaatsen.

Waarom kiezen voor Marco Wiegers Inbraakbeveiliging?

Betrouwbare naam

Betrouwbare naam

Al jarenlang een vertrouwd gezicht in de regio Hilversum.

Kennis

Kennis

Uitgebreide en actuele kennis op het gebied van inbraakbeveiliging.

Scherp tarief

Scherp tarief

Altijd scherpe prijzen en aantrekkelijke acties.

PKVW-erkenning

PKVW-erkenning

Marco Wiegers Inbraakbeveiliging is een PKVW-erkend bedrijf.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

We geven advies op maat en houden van persoonlijk contact.

PKVW-erkenning

Vrijblijvende offerte

Wij leveren een vrijblijvende offerte voor volledige transparatie.

Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk

Zoekt u een betrouwbare slotenmaker in de regio Hilversum? Marco Wiegers Inbraakbeveiliging plaatst, vervangt of repareert elk slot! Van een enkele cilinder tot een complete driepuntssluiting en van een kierstandhouder tot gecertificeerd veiligheidsbeslag. Wij geven u graag uitgebreid advies en bieden u altijd eerst een vrijblijvende offerte aan.

Alarminstallatie

Alarminstallatie

Met een professioneel alarmsysteem schrikt u inbrekers af en zorgt u ervoor dat u veilig kunt wonen of werken. Marco Wiegers Inbraakbeveiliging is gevestigd in Hilversum en geeft u een gedegen advies op maat en monteert de alarminstallatie vakkundig in uw woning of bedrijfspand.

Glasservice

Glasservice

Wilt u nieuw glas ter decoratie, beveiliging, isolatie of voor uw privacy? Zoek niet verder naar een gerenommeerde glaszetter! Marco Wiegers Inbraakbeveiliging uit Hilversum plaatst alle soorten glas; van veiligheidsglas tot isolatieglas en van voorzetramen tot glas-in-lood.

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging wordt in Hilversum en omstreken succesvol ingezet voor het beschermen en bewaken van personen en eigendommen. Het (zichtbaar) plaatsen van beveiligingscamera's werkt preventief en voorkomt criminaliteit. Neem contact met ons op en ontdek onze camera-oplossingen om uw woning of bedrijfspand optimaal te beschermen tegen inbraak en diefstal.

Calamiteitenservice

Calamiteitenservice

Wij begrijpen dat er situaties zijn waarin u snel een betrouwbare en kundige slotenmaker nodig heeft. Is er onverhoopt toch bij u ingebroken, heeft u een kapot slot of heeft u zich buitengesloten? Marco Wiegers Inbraakbeveiliging is vanuit Hilversum snel ter plaatse om u te helpen. Wij openen uw deur, repareren en/of vervangen uw sloten of cilinders zodat u zich weer veilig voelt in uw eigen huis.

Intercoms

Intercoms

Altijd weten wie er voor de deur staat, dat is wel zo'n veilig gevoel. Marco Wiegers Inbraakbeveiliging realiseert de installatie van intercoms voor zowel bedrijven als particulieren. We adviseren u graag over het type intercom dat past bij uw wensen en verzorgen de gehele installatie. Wat u rest is genieten van het gemak om van een afstand te communiceren met gasten en eventueel toegang te verlenen met slechts een druk op de knop.

Toegangscontrole

Toegangscontrole

Met toegangscontrole wordt het proces van wel of niet toegang verlenen tot een faciliteit bedoeld. Het heeft als doel de vraag "heeft persoon X toegang tot faciliteit Y?" te beantwoorden en te bewerkstelligen. Als u op zoek bent naar veilige toegangsverlening, kan het SALTO systeem dat wij aanbieden vanuit Hilversum u de perfecte oplossing op maat leveren. Dit kan aangepast worden aan uw exacte wensen en eisen van veiligheid, comfort en controle. Salto elektronische sluitsystemen bieden flexibel en functioneel toegangsbeheer met een ruime keuze aan software opties.

Kluizen

Kluizen

Met een gecertificeerde kluis beschermt u uw kostbare eigendommen. Niet alleen is het een prettig idee als dierbare of kostbare bezittingen veilig opgeborgen zijn, dit wordt in bepaalde gevallen ook opgelegd door uw verzekeraar. Een geschikte kluis vinden is gecompliceerd en gaat gepaard met nogal wat cijfers en normen. Wij adviseren u graag uitgebreid over welke kluis voor u (of uw verzekeraar) voldoet. Uiteraard dragen wij bij aanschaf van een kluis zorg voor het gehele proces van levering, plaatsing en verankering.

Bekijk de video

Ook uw woning in Hilversum of omliggende plaats veiliger maken door middel van anti-cilindertrekbeslag? Neem contact met ons op via het online contactformulier of maak telefonisch een afspraak voor een gratis woningcheck.
Hieronder ziet u in een video hoe cilindertrekken in zijn werk gaat.

Wilt u gebruik maken van één van onze diensten? Bel, app of mail ons dan voor een afspraak.

Contact