Uw huis in Hilversum beveiligen met een alarminstallatie?

Een alarmsysteem of alarminstallatie is een elektronisch systeem dat een alarm geeft bij (poging tot) inbraak. Met een gecertificeerd alarmsysteem verlaat u uw woning of bedrijfspand in Hilversum met een gerust hart. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen helemaal aangepast worden aan uw wensen en budget. Marco Wiegers Inbraakbeveiliging heeft veel ervaring met het installeren van een alarminstallatie voor klanten in de regio Hilversum. We vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend adviesgesprek.

Stel uw vraag

Alarminstallatie gekoppeld aan uw smartphone

Uw alarmsysteem is indien gewenst gemakkelijk te bedienen via een app op uw telefoon. Een eventuele doormelding naar de meldkamer behoort ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen u voorzien van professionele alarmopvolging dankzij een 24 uur bemande alarmcentrale en uitgebreide surveillancemogelijkheden. Om uw alarm optimaal te laten functioneren kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden met jaarlijks onderhoud en controle.

Gecertificeerde partners

Marco Wiegers Inbraakbeveiliging helpt u graag verder wanneer u op zoek bent naar een alarminstallatie in Hilversum en omstreken om uw huis te beveiligen. Wij werken samen met gecertificeerde partners. Zo kunt u rekenen op deskundig advies, vakkundige montage en accurate opvolging.

Bent u benieuwd naar het kostenplaatje voor een alarminstallatie? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

Contact