Marco Wiegers Inbraakbeveiliging voor de betrouwbare, snelle glasservice in de regio Hilversum

Marco Wiegers Inbraakbeveiliging is u graag van dienst als glaszetter in Hilversum, 't Gooi, Wijdemeren, Zeist, Amersfoort, Utrecht, Almere en Amsterdam. Wij geven uitgebreid, vrijblijvend advies en zorgen dat uw glas geplaatst wordt door een vakbekwame glaszetter met ruime ervaring. Hieronder leest u meer informatie over onze glasservice vanuit Hilversum en de verschillende soorten glas die wij aanbieden. Voor vrijblijvend advies op maat kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak.

Maak een afspraak

Veiligheidsglas in Hilversum

Veiligheidsglas, ook wel gelaagd glas of safety glass genoemd, beschermt uw huis van binnen én buitenaf. In Hilversum en omstreken is veiligheidsglas daarom erg in trek. Het kan grote krachten weerstaan en is ontworpen om veilig te breken. Bij glasbreuk zullen geen grote scherven of openingen ontstaan. Zo geeft veiligheidsglas u en uw gezin een betere bescherming tegen letsel of verwondingen. En natuurlijk is uw woning met veiligheidsglas beter beveiligd tegen inbraak en vandalisme. Vraag Marco Wiegers Inbraakbeveiliging in Hilversum naar de mogelijkheden en een prijsopgaaf voor veiligheidsglas voor uw woning.

Isolatieglas

Isolatieglas zorgt voor een betere warmte-isolatie van uw woning. Aangezien de meeste warmte verloren gaat via de ramen, kunnen uw stookkosten hierdoor met honderden euro's verminderen. Isolatieglas kunnen wij in Hilversum en omstreken ook leveren in één of twee zijde(n) gelaagd. Zo wordt isolatieglas een veilige én milieubewuste keuze!

Spiegelglas

Spiegels kunnen zowel decoratief als functioneel zijn in uw interieur. Door middel van het plaatsen van spiegels laat u een ruimte direct groter lijken. Onze glasservice levert spiegelglas in elke gewenste soort en maat in Hilversum en omstreken.

Voorzetramen

Wanneer u geen dubbel glas kunt plaatsen, biedt een voorzetraam uitkomst. Een voorzetraam is een goedkoop alternatief voor isolatieglas en heeft een warmte- en geluidsisolerende werking. Voorzetramen zijn zowel van binnenuit als van buitenaf toepasbaar en zijn leverbaar in de meest voorkomende modellen, glasdikten, geluidwerende- en inbraakwerende glassoorten. Marco Wiegers Inbraakbeveiliging plaatst voorzetramen in de ruime omgeving van Hilversum, Utrecht en Amsterdam.

Glas-in-lood

Glas-in-lood is de benaming voor een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten. Dit sierglas komt tot stand door middel van een eeuwenoude techniek en zorgt voor een bijzondere en authentieke uitstraling. Marco Wiegers Inbraakbeveiliging is het adres in Hilversum voor glas-in-lood ramen.

Glasschade in Hilversum?

Is er onverhoopt een raam beschadigd of gebroken? Marco Wiegers Inbraakbeveiliging komt dezelfde dag nog bij u langs vanuit Hilversum om noodvoorzieningen te treffen of het raam direct te repareren. In dit geval raden wij u aan altijd telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij snel ter plaatse kunnen zijn. 

Standaard blank glas

Dit is het doorsnee heldere glas, dat ook wel enkelglas of floatglas genoemd wordt. Dit wordt geproduceerd door de grondstoffen zand, kalk en soda onder hoge temperaturen te smelten. Floatglas is een basisproduct dat wordt gebruikt voor andere glasproducten, zoals bijvoorbeeld gelaagd glas en isolatieglas. U kunt bij Marco Wiegers Inbraakbeveiliging uit Hilversum terecht voor de plaatsing van standaard blank glas in uw woning of pand.

Figuurglas

Figuurglas is een doorschijnend glas gemaakt van blank of gekleurd glas dat aan het eind van de glasoven tussen twee walsen doorgaat. Het patroon wordt vervolgens met een reliëfwals bij hoge temperaturen in een zijde van het glas gedrukt. Vrijwel elk soort figuurglas kan worden toegepast in isolatieglas. Neem contact op met ons kantoor in Hilversum om de mogelijkheden van onze glasservice te bespreken.

Onze glasservice werkt altijd met gecertificeerde partners. Bel ons voor een afspraak!

Contact