Bel ons voor de calamiteitenservice in de omgeving Hilversum

Problemen met het slot op uw deur komen altijd op een ongelegen moment. En hoe vaak komt het wel niet voor dat iemand zichzelf per ongeluk heeft buitengesloten? Daarvoor is de calamiteitenservice van Marco Wiegers Inbraakbeveiliging voor de ruime omgeving rondom Hilversum. We zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar en helpen u zo spoedig mogelijk. Voor het snelste resultaat belt u ons voor de calamiteitenservice.

Bel ons

Per ongeluk buitengesloten in Hilversum?

Helaas kunnen zich situaties voordoen waardoor u geen toegang heeft tot uw woning.

  • Heeft u uw deur dicht laten vallen?

  • Is uw sleutel afgebroken in het slot?

  • Bent u uw sleutels verloren?

  • Werkt het slot niet meer naar behoren?

Bent u om welke reden dan ook buitengesloten en woont u in Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Almere of een omliggende plaats? In alle gevallen kunt u contact opnemen met de calamiteitenservice van Marco Wiegers Inbraakbeveiliging. Wij zijn zo snel mogelijk ter plaatse om uw deur te openen. Indien mogelijk doen wij dit schadevrij.

Meer informatie

Inbraak

Is er onverhoopt bij u ingebroken? Wij begrijpen dat u de (beschadigde) sloten en cilinders zo snel mogelijk wilt laten vervangen zodat u zich weer veilig voelt in uw woning. Marco Wiegers Inbraakbeveiliging kan u helpen bij snelle noodoplossingen zodat u uw woning direct weer kunt afsluiten.

Is er een ruit beschadigd of gebroken? Wij komen dezelfde dag nog bij u langs vanuit Hilversum om noodvoorzieningen te treffen of de ruit direct te repareren. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn voor de beste en meest veilige langetermijnoplossingen. Zo voorkomt u inbraken in de toekomst.

Pas op voor oplichters!

Wij begrijpen dat u in één van bovenstaande situaties snel wilt handelen. Helaas zijn er oplichters actief die, als u niet uitkijkt, misbruik van uw situatie maken. Zij zullen na het uitvoeren van de werkzaamheden buitensporig hoge bedragen in rekening brengen. Zij zullen niet vertrekken voor u heeft betaald en ook bedreiging schuwen zij niet. Jammer genoeg komt dit vaak voor, ook in de regio Hilversum en omstreken.

Voorkom oplichting;

  • Door kalm te blijven

  • Door navraag naar het bedrijf te doen in uw omgeving

  • Door niet de eerste de beste slotenmaker te bellen bovenaan in Google

  • Door desnoods wat langer te wachten

Uiteraard willen wij niet dat u slachtoffer wordt van deze praktijken. Marco Wiegers Inbraakbeveiliging is dé betrouwbare slotenmaker van Hilversum en omgeving en hanteert te allen tijde eerlijke prijzen. Kunnen wij u niet direct helpen? Dan zullen wij u doorverwijzen naar een betrouwbare partij.

Gebruik maken van de calamiteitenservice in de omgeving Hilversum? Een beller is sneller!

Contact