Dé specialist op het gebied van camerabeveiliging van Hilversum en omstreken

Inbrekers willen niet het risico lopen om gezien te worden en vermijden daarom ook in Hilversum graag panden en woningen die zijn uitgerust met camerabeveiliging. Door middel van opslag van de beelden op een harddisk recorder kunt u de beelden terugkijken. Daarmee wordt de pakkans vergroot bij een daadwerkelijke (poging tot) inbraak. Ook zijn de camerabeelden live te bekijken met een app op uw smartphone.

Meer informatie

Camera's van kwaliteit in Hilversum

De beveiligingscamera's van Marco Wiegers Inbraakbeveiliging zorgen voor perfecte beeldkwaliteit, zijn voorzien van infrarood voor een goed scherp nachtzicht en hebben een slagvaste behuizing waardoor ze goed beschermd zijn tegen vandalisme. Vergroot uw gevoel van veiligheid en laat u uitgebreid en geheel vrijblijvend adviseren over camerabeveiliging door de specialist in Hilversum.

Wetgeving

Aan het opnemen van beelden zijn regels verbonden in verband met de huidige privacywetgeving. Ook daar kan Marco Wiegers Inbraakbeveiliging u bij adviseren. Onze camera's worden geïnstalleerd door professionele, gecertificeerde monteurs. Marco Wiegers Inbraakbeveiliging werkt samen met gecertificeerde partners voor de installatie en montage van camerabeveiliging.

Wilt u meer weten over de voordelen van camerabeveiliging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact